Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΝΑΥΛΩΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ 50-75 θέσεων MINIVAN 10-27 θέσεων 9 ΘΕΣΙΟ ΙΧ με οδηγό



ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ  ΝΑΥΛΩΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ 50-75 θέσεων  MINIVAN 10-27 θέσεων  9 ΘΕΣΙΟ ΙΧ με οδηγό 


Θέλετε να ταξιδέψετε οδικώς με τον Σύλλογο, το Σωματείο ,το σχολείο σας ,το εργοστάσιο ή την εταιρία σας εντός ή εκτός Ελλάδας? 
το γραφείο μας  σας  εξασφαλίζει  με ασφάλεια την μεταφορά σας με  πολυτελή ευρωπαϊκών προδιαγραφών λεωφορεία και όλες  τις μετακινήσεις στα πλαίσια του προγράμματος σας.
Σε περίπτωση που δεν έχετε κάτι συγκεκριμένο το γραφείο μας με την μακρόχρονη εμπειρία στην οργάνωση εκδρομών θα σας βοηθήσει στην χάραξη του προγράμματος προτείνοντας λύσεις σεβόμενοι το value for money χωρίς καμία επιβάρυνση.   

Τα τουριστικά λεωφορεία  μας είναι νέας τεχνολογίας εξοπλισμένα με GPS θέσεων 8-75 με WC , TV , CD , DVD , HI-FI STEREO , VHF , ψυγείο , ζώνες ασφαλείας, phone για την παρακολούθηση και την ποιότητα των υπηρεσιών, wi-fi, παιδικά καθίσματα, ψυγείο και μικροφωνικές εγκαταστάσεις για ξενάγηση ενώ οι οδηγοί μας που είναι  επαγγελματίες και πιστοποιημένοι τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας αναλαμβάνουν τη μετακίνηση σας με ασφάλεια όλες τις ώρες της ημέρας. Επίσης σε όλες μας τις υπηρεσίες παρέχεται ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος, απώλειας αποσκευών κ.α.

Ο στόλος αποτελείται από μικρά πολυτελή αυτοκίνητα (Mercedes Benz-E class, Mercedes Benz,  MINI VAN 9 θέσεων και MINI BUS 10 -27 θέσεων όπου μπορείτε να ταξιδέψετε  με την οικογένεια και τους φίλους σας, αλλά και λεωφορεία 50, 60 και 75 θέσεων για την ασφαλή και άνετη οδική μεταφορά σας σε όλες τις εκδρομές που επιλέξετε είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

Οδηγίες για την ναύλωση ενός πούλμαν 

Για την ενοικίαση ενός πούλμαν που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας πρέπει να μας ενημερώσετε σχετικά με την διαδρομή που θα ακολουθήσει, τον αριθμό των επιβατών, την ηλικιακή ομάδα και τις ημερομηνίες που θα γίνει η διαδρομή.Κάθε πληροφορία θα πρέπει να δίνεται με ακρίβεια ώστε να γίνει σωστά η κοστολόγηση της διαδρομής.


Tηλέφωνο επικοινωνίας 2310 260485 Π.π.Γερμανού 41 -θεσσαλονίκη 


          www.olympos-travel.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου